Google Beoordelingen
4.8
Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Carrec Technocenter BV in Soesterberg is een advies, reparatie, onderhouds- en Bovag gecertificeerd revisiebedrijf. We werken vooral aan Europese merken; veel aan BMW’s en auto’s uit de VAG-group. We helpen zo’n 1500 klanten per jaar, dat zijn vooral particulieren met veel beleving bij hun auto. Die passie en professionaliteit verwachten zij ook van ons, gedurende de gehele klantreis. Grofweg de helft van onze klanten komt voor onderhoud, de andere helft helpen we met diagnoses, chip-tuning, grotere reparaties en revisiewerk. Wat het ook is, Carrec stelt diagnose, repareert en reviseert. Snel, vakkundig en in één keer goed.

Service Manager

Als Service Manager ben je verantwoordelijk voor de commerciële operatie van het bedrijf. Je bent de gastheer van Carrec Technocenter en je bent ambassadeur voor onze klanten. Je volgt de bedrijfsprocessen nauwgezet en voert het verkoopproces uit, bewaakt het productieproces en in overleg met de kwaliteitsmanager en inkoopmanager beheer je de planning. Je bouwt aan klantrelaties door frequente, tijdige en inhoudelijke communicatie en verzorgt de, vooral telefonische, verkoop. Net als je twee collega’s op kantoor, rapporteer je aan de eigenaar. Door kwaliteit en bezettingsgraad te optimaliseren genereer je rendement.

Wij bieden

Een fulltime baan met een uitstekend marktconform salaris, in een ambitieus bedrijf dat in het middelpunt van de belangstelling staat. Carrec Technocenter staat voor kwaliteit, heeft een sterk door inhoud gedreven, constructieve, zorgzame en open cultuur. Het team is gewend om gedurende het gehele, eenduidige en transparante bedrijfsproces die passie aan onze klanten te tonen. We werken samen met verschillende media zoals vakbladen en tv-programma’s. Voor komend jaar staat een uitbreiding van onze werkplaats en een substantiële groei van onze omzet op de agenda. Jij kunt mede bepalen hoe we die groei succesvol gaan realiseren.

Wij vragen

  • Ervaring als Serviceadviseur of Servicemanager en/of verkoopleider binnen bij voorkeur de automotive
  • Kennis van en ervaring met het begeleiden van bedrijfsprocessen binnen een technische productieomgeving, bij voorkeur in de automotive
  • Gewend om procesmatig te werken met focus op inhoud en commercie
  • Een servicegerichte instelling met goede communicatieve eigenschappen
  • Het vermogen om duidelijke verwachtingen te scheppen en waar te maken
  • De wil om je te ontwikkelen en te blijven leren en affiniteit met autotechniek

Mocht je nog vragen hebben, bel dan even of kom langs en vraag naar Guido van der Spek.

Carrec Technocenter, Sterrenbergweg 38, 3769 BT Soesterberg
Tel. (0346) 350 890, Mobiel 06-20450116
guido.vanderspek@carrec-technocenter.nl

sale_moneyOm besmetting met het coronavirus te voorkomen, bieden wij een ophaalservice voor uw auto aan. Kijk in het menu onder NIEUWS hoe dat werkt.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.