Google Beoordelingen
4.6
Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn woensdag weer open vanaf: 08:00

Carrec Technocenter is heel goed te vinden op internet en op de socials. Wekelijks stellen zo’n 50 tot 70 mensen een vraag via onze website. De antwoorden per mail variëren van een verwijzing, de uitnodiging om af te spreken, tot en met een compleet uitgewerkte offerte. De piek zit vaak na het weekend, de rest van de week is meestal wat relaxter.

Mooie dingen bouwen voor auto’s van klanten die zich begrepen voelen en tevreden zijn. Dat is wat we doen bij Carrec! Veel van die klantreizen beginnen bij jou, door vlot en compleet te antwoorden. Jij zet de verwachting, toont kennis en ervaring, beschrijft de aanpak en onze kwaliteit. Kortom, jij verleidt tot een afspraak.

Daarnaast beheren we meerdere platformen op de sociale media waarvan Instagram, Facebook, Youtube en Linkedin de voornaamste zijn. Een aantal daarvan mag jij beheren.

Profiel

Je bent gek op taal en schiet razendsnel raak met je toetsenbord. Nederlands kent geen geheimen voor je en je bent in staat om de aanvragen te spiegelen in je reactie. Dus een formele vraag krijgt een wat formeler antwoord en een berichtje in spreektaal kan veel losser beantwoord worden. Je bent commercieel, hebt veel gevoel bij auto’s en praat en schrijft graag over alles wat er mee te maken heeft. Technisch inzicht en of ervaring is een pré.

De sfeer van ons bedrijf, de kwaliteit van ons werk en de menselijke kant van ons team inspireert je om onze volgers te betrekken. Je informeert, daagt uit en creëert verbondenheid en interactie. Als je ervaring met beheer van socials en publieke communicatie hebt, ben je in het voordeel.

Je achtergrond kan dus heel divers zijn en is geen echt selectiecriterium. Je hebt 20 uur per week de tijd, kan dit flexibel zelfstandig indelen en we spreken af hoeveel je bij ons op de zaak en hoeveel je thuis werken wilt.

Wij bieden

Een part-time baan met veel vrijheid, een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden. Een relaxte sfeer waarin ruimte is voor jouw wensen en ontwikkeling. Je wordt langere tijd bijgestaan en grondig ingewerkt, zodat je met veel overtuiging aan het werk kan. De ruimte om onderdeel van een “niet lullen maar poetsen” team te worden, lekker samenwerken, veel lachen en de gescoorde successen vieren natuurlijk!

Wij vragen

  • Een prikkelende mail of video waardoor we je meteen willen uitnodigen,
  • Prettig om mee samen te werken, makkelijk benaderbaar,
  • Een warm en commercieel gevoel voor klanten,
  • De wil om je te ontwikkelen en te blijven leren,
  • Een salarisindicatie o.b.v. 20 uur.

Mocht je nog vragen hebben, bel dan gerust even. Mijn mobiele nummer is 06-20450116.

Mailen mag ook: guido.vanderspek@carrec-technocenter.nl,  Carrec Technocenter
Sterrenbergweg 38
3769 BT Soesterberg

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.