Google Beoordelingen
4.8
Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn vrijdag weer open vanaf: 08:00

Carrec Technocenter in Soesterberg is een advies, reparatie, onderhouds- en Bovag gecertificeerd revisiebedrijf. Een diagnosecentrum waar universeel onderhoud-, reparatie en revisiewerk wordt geleverd. We geven het juiste antwoord op technische vragen over de auto. Vrijwel elk van de 1500 doorgangen per jaar begint dan ook met diagnose stellen.

Onze klanten zijn vooral particulieren met veel beleving bij hun auto, bus of camper. Die passie verwachten zij ook van ons. Als monteur ben je ook een beetje de gastheer of -vrouw. Ons bedrijf staat regelmatig in het middelpunt van de belangstelling, zowel op social media, in de pers en op TV.

Wat het ook is, Carrec Technocenter stelt diagnose, adviseert, repareert en reviseert. Snel, vakkundig en in één keer goed! We groeien en hebben binnen een paar maanden meer handen nodig. Past een uitdagende, transparante, constructieve, respectvolle en veilige werkomgeving goed bij je? Dan is deze baan wat voor jou!

Profiel Diagnosespecialist / monteur

Kan jij goed met auto’s en klanten praten? Dat komt goed uit! Je stelt je voor aan de klant, bespreekt de klachten en gaat op onderzoek uit. Tijdens een proefrit en een inspectie op de brug vertelt de auto jou wat er mankeert. Jouw diagnose is de basis voor ons reparatie advies.

Naast regulier onderhoud doen we veel reparatie en revisiewerk. Een flinke tijd ervaring met universeel diagnose en sleutelwerk is dan ook een vereiste. Liefst ben je goed thuis in (moderne) Europese motormanagementsystemen en of al gewend aan het bouwen van motoren en of versnellingsbakken.

Ben je in staat om zelfstandig de oorzaak op te sporen van uiteenlopende problemen die niet ‘even uit te lezen’ zijn? Heb je van nature een onderzoekende instelling en kan je langdurig je hoofd er goed bij houden? Dan ben je vast er op gebrand om dé oplossing te vinden en om complexe storingen te verhelpen. Natuurlijk vindt je het belangrijk om nog steeds te blijven leren én om je kennis en ervaring te delen met je collega’s.

Wij bieden

Een full-time baan met een marktconform (CAO-gebonden) salaris en uitstekende secundaire voorwaarden. In een groeiend bedrijf met een moderne en ruime werkplaats waar mensen werken met een passie voor klanten en voor techniek. Een transparante bedrijfscultuur met ruimte voor ontwikkeling waar een hands-on mentaliteit heerst, problemen gedeeld en gezamenlijk opgelost worden en succes regelmatig gevierd wordt.

Wij vragen

  • Ruime ervaring met diagnose stellen aan en het onderhouden en repareren van auto’s,
  • Kennis van en ervaring met motormanagementsystemen of
  • Ervaring met motor en/of versnellingsbak revisie,
  • Een servicegerichte instelling, goede communicatieve eigenschappen,
  • Een warm gevoel voor gastheerschap,
  • De wil om je te ontwikkelen en te blijven leren en affiniteit met autotechniek,
  • Een sollicitatie (brief, email of filmpje) met jouw motivatie en CV.

Mocht je nog vragen hebben, bel dan even of kom langs. Vraag dan even naar Paul Reijnierse of Guido van der Spek.

Carrec Technocenter
Sterrenbergweg 38
3769 BT Soesterberg
Tel. (0346) 350 890

Paul.reijnierse@carrec-technocenter.nl
guido.vanderspek@carrec-technocenter.nl

sale_moneyOm besmetting met het coronavirus te voorkomen, bieden wij een ophaalservice voor uw auto aan. Kijk in het menu onder NIEUWS hoe dat werkt.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.