Google Beoordelingen
4.6
Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn woensdag weer open vanaf: 08:00

Carrec Technocenter in Soesterberg is een advies, reparatie, tuning-, onderhouds- en Bovag gecertificeerd revisiebedrijf. Een universeel diagnosecentrum waar mooi vakwerk geleverd wordt en we het juiste antwoord op technische vragen geven. Vrijwel alle doorgangen beginnen met een proefrit, veel met diagnose stellen. Voor goed advies is een goed beeld van de staat van de auto noodzakelijk.

Onze klanten zijn vooral particulieren met veel beleving bij hun (Europese) auto, bedrijfsbus of camper. Dat enthousiasme verwachten zij ook van ons. Als monteur ben je dus ook een beetje de gastheer of -vrouw. Ons bedrijf staat regelmatig in het middelpunt van de belangstelling, zowel op social media, in de pers en op TV.

Wat het ook is, Carrec Technocenter stelt diagnose, adviseert, repareert en reviseert. Snel, vakkundig en in één keer goed! We groeien en hebben meer handen nodig. Vindt je het tof om mooie onderdelen op goede onderhouden auto’s te schroeven? Past een professionele, gemotiveerde, respectvolle en veilige werkomgeving waar je elke dag kan lachen, goed bij je? Dan is deze baan wat voor jou!

Profiel Automonteur

Kan jij goed met auto’s én met klanten praten? Dat komt goed uit! Je stelt je voor aan de klant, bespreekt de klachten en gaat aan de slag. Tijdens een proefrit en een inspectie op de brug vertelt de auto jou wat er mankeert. Jouw diagnose is de basis voor ons reparatie advies. Naast regulier onderhoud doen we veel reparatie en revisiewerk. Ervaring met universeel sleutelwerk of werkervaring bij de dealer is dan wel handig.

Onderhoudswerk kent in ieder geval geen geheimen voor je. Vind je het leuk om af en toe dé oplossing te vinden waar anderen niet op komen en om soms complexe storingen te verhelpen? Natuurlijk vindt je het dan ook belangrijk en leuk om steeds te blijven leren én om je kennis en ervaring te delen met je collega’s.

Wij bieden

Een full-time baan met een marktconform (CAO-gebonden) salaris en uitstekende secundaire voorwaarden. In een groeiend bedrijf met een moderne en ruime werkplaats waar mensen werken met een passie voor klanten en voor techniek. Een transparante bedrijfscultuur met ruimte voor ontwikkeling waar een hands-on mentaliteit heerst, problemen gedeeld en gezamenlijk opgelost worden en succes regelmatig goed gevierd wordt. Samen patatjes eten en een drankje doen, intensief (samen)werken aan toffe auto’s, veel leren en elke dag lachen. En mooie dingen bouwen natuurlijk, dat is onze cultuur in een notendop.

Wij vragen

  • Ervaring met het onderhouden en repareren van auto’s,
  • Enige ervaring met motormanagementsystemen,
  • Een servicegerichte instelling, goede communicatieve eigenschappen,
  • Een warm gevoel voor gastheerschap,
  • De wil om je te ontwikkelen en te blijven leren en affiniteit met autotechniek,
  • Een sollicitatie (brief, email of filmpje) met jouw motivatie en CV.

Mocht je nog vragen hebben, bel dan even of kom langs. Vraag dan even naar Joep Schuurman of Guido van der Spek.

Mailen mag ook: joep.schuurman@carrec-technocenter.nl, 

of naar guido.vanderspek@carrec-technocenter.nl.

Carrec Technocenter
Sterrenbergweg 38
3769 BT Soesterberg
Tel. (0346) 350 890

sale_moneyOnderhoud op maat voorkomt klachten, voortijdige slijtage en onnodige kosten.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.