Google Beoordelingen
4.8
Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

Carrec Technocenter is een advies- en universeel onderhoud-, reparatie en revisiebedrijf. De nadruk ligt dan ook op Technocenter. We zijn een logisch aanspreekpunt voor vragen over problemen met auto’s, letterlijk een technisch kennis- en diagnosecentrum. We weten waar we het over hebben als we motoren, versnellingsbakken en verstuivers diagnosticeren, repareren en reviseren. Daarnaast leveren we steeds meer onderhoud en chip- en eco-tuning. Onze klanten zijn vooral particulieren met veel beleving bij hun auto. Die passie verwachten zij ook van ons. Wat het ook is, Carrec stelt diagnose, repareert en reviseert. Snel, vakkundig en in één keer goed.

Profiel medewerker binnendienst

Ben jij een communicatief vaardige binnendienst expert met kennis van autotechniek? Dat betekent bij ons dat je in veel gevallen de klantvraag identificeert, reparatievoorstellen doet, afspraken maakt en de komst van de klant voorbereidt. Maar ook het bestellen van onderdelen, monitoren op tijdige en correcte leveringen en ondersteunen bij het plannen van de reparatie en hierover communiceren met de klant. Daarnaast het verzorgen van alle overige inkoopactiviteiten voor ons bedrijf, inclusief het beheer van de relatie met leveranciers.

Heb je bovendien meerdere jaren werkervaring? Ben je, naast een klantgerichte gastheer goed thuis in het uitvoeren van administratieve processen, het beheren van de financiële administratie en het maken van rapportages? Ben je in staat je zelfstandig te ontwikkelen in de automotive branche en de digitalisering daarin bij te houden, zodat wij onze processen verder kunnen optimaliseren? Voel jij je thuis in een faciliterende rol, maar ben je ook in staat collega’s te prikkelen in het kwalitatief hoogwaardig uitvoeren van hun taken?

Vanzelfsprekend heb je dan van nature een onderzoekende, nieuwsgierige instelling en ben je erop gericht met innovatieve voorstellen te komen om de organisatie ook in de komende jaren te laten groeien. Natuurlijk vindt je het belangrijk om te leren en om je kennis en ervaring te delen met je collega’s.

Wij bieden

Een fulltime baan met een marktconform (CAO-gebonden) salaris, in een groeiend bedrijf waar mensen werken met een passie voor techniek. Een transparante bedrijfscultuur met ruimte voor ontwikkeling waar een hands-on mentaliteit heerst, problemen gedeeld en gezamenlijk opgelost worden en succes regelmatig gevierd wordt.

Wij vragen

  • Ruime ervaring met het uitvoeren van in- en verkoop activiteiten binnen de automotive,
  • Kennis van en ervaring met financiële en administratieve processen,
  • Een servicegerichte instelling, hele goede communicatieve eigenschappen,
  • De wil om je te ontwikkelen en te blijven leren en affiniteit met autotechniek,
  • Een sollicitatie per e-mail / telefoon inclusief motivatie en CV.

Mocht je nog vragen hebben, bel dan even of kom langs en vraag naar Guido van der Spek.

Carrec Technocenter
Sterrenbergweg 38
3769 BT Soesterberg
Tel. (0346) 350 890
guido.vanderspek@carrec-technocenter.nl

sale_moneyOm besmetting met het coronavirus te voorkomen, bieden wij een ophaalservice voor uw auto aan. Kijk in het menu onder NIEUWS hoe dat werkt.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.