Google Beoordelingen
4.8
Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

Carrec Technocenter is een universeel Bovag onderhoud-, reparatie en revisiebedrijf. De nadruk ligt dan ook op Technocenter. We zijn een logisch aanspreekpunt voor vragen over problemen met auto’s, een technisch kennis- en diagnosecentrum. We weten waar we het over hebben als we motoren, versnellingsbakken en verstuivers diagnosticeren, repareren en reviseren. Daarnaast leveren we steeds meer onderhoud en chip- en eco-tuning. Onze klanten zijn vooral particulieren met veel beleving bij hun auto. Die passie verwachten zij ook van ons. Wat het ook is, Carrec stelt diagnose, repareert en reviseert. Snel, vakkundig en in één keer goed.

Diagnosespecialist / monteur

Ben je goed in het diagnose stellen aan auto’s? Dat betekent bij ons kennismaken met de klant, zijn klachten samen doornemen en later bij de auto uitleggen wat je gevonden hebt. Ben je in staat om zonder al te veel documentatie zelfstandig de oorzaak op te sporen van uiteenlopende problemen, om klachten van klanten te vertalen naar oorzaken die niet ‘even uit te lezen’ zijn? Je bent er op gericht om dé oplossing te vinden en om uiteenlopende storingen te verhelpen. Natuurlijk vindt je het belangrijk om te leren en om je kennis en ervaring te delen met je collega’s. Vragen stellen mag altijd maar heel veel tijd om met je mee te kijken is er niet. Is dat ook niet nodig? Dan is dit de baan voor jou!

Wij bieden

Een full-time baan met een marktconform (CAO-gebonden) salaris, in een groeiend bedrijf met een moderne en ruime werkplaats waar mensen werken met een passie voor techniek. Bij hard werken hoort goede zorg voor onze mensen, de secundaire voorwaarden zijn dus ook prima. Als je onze Facebook pagina volgt, zie je wat we daarmee bedoelen. Niet alleen patatjes en een biertje op vrijdag, je komt ook terecht in een professioneel, hecht en warm team en een ruime en goed verzorgde werkplaats waar je ook voor jezelf werken mag. Je gaat werken aan uiteenlopende auto’s voor klanten waar je zelf kennis mee maakt en die het echt wat uitmaakt hoe goed je voor hun wagen zorgt. Je krijgt dus niet alleen onze maar ook hun waardering daarvoor. Met het team kun je dagelijks kennis delen maar ook veel plezier hebben, regelmatig ontspannen door samen een drankje te doen, een lekker hapje te eten of een rijopleiding met onze e30 325i driftauto te volgen.

Wij vragen

  • Ruime ervaring met diagnose stellen aan en het onderhouden en repareren van auto’s,
  • Kennis van en ervaring met diesel- en of benzine inspuitsystemen of
  • Ervaring met motor en/of versnellingsbak reparatie of revisie,
  • Een servicegerichte instelling, hele goede communicatieve eigenschappen,
  • De wil om je te ontwikkelen en te blijven leren en affiniteit met autotechniek,
  • Een sollicitatie per e-mail / telefoon inclusief motivatie en CV.

Mocht je nog vragen hebben, bel dan even of kom langs en vraag naar Guido van der Spek.

Carrec Technocenter
Sterrenbergweg 38
3769 BT Soesterberg
Tel. (0346) 350 890
guido.vanderspek@carrec-technocenter.nl

sale_moneyOm besmetting met het coronavirus te voorkomen, bieden wij een ophaalservice voor uw auto aan. Kijk in het menu onder NIEUWS hoe dat werkt.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.