Google Beoordelingen
4.7
Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn maandag weer open vanaf: 08:00

Na ruim 3 jaar met een niet optimaal functionerende en flink walmende (bmw)motor van mijn Land Rover Freelander TD4 rondgereden te hebben, heeft Carrec Technocenter B.V. in de persoon van de zeer enthousiaste en vakkundige Joep Schuurman, na uitgebreide testen en diagnoses, het voor elkaar gekregen dat ik nu met veel plezier in een fantastisch rijdende, nagenoeg “schone” en zelfs zuiniger rijdende 4wd rond rij! Het heeft wat gekost, maar door een duidelijke uitleg, een heldere offerte en een toch meevallende factuur wist ik van het begin tot het einde van de behandeling door Carrec waar ik aan toe was. Dank voor de vriendelijke, enthousiaste en zeer vakkundige afhandeling van zaken. Carrec heeft indruk op mij gemaakt en wat mij betreft is dit bedrijf een voorbeeld voor de autobranche.

sale_moneyOm besmetting met het coronavirus te voorkomen, bieden wij een ophaalservice voor uw auto aan. Kijk in het menu onder NIEUWS hoe dat werkt.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.