Google Beoordelingen
4.8
Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Beste,

Op 24/05/2017 heb ik mij met m’n Volkswagen Bora bij jullie aangemeld voor een olieservice, een algemene inspectie, en het herstellen van een klein aantal defecten, waaronder sommige goed mogelijk werden veroorzaakt door de officiële Volkswagendealer te Zomergem in België.

We zijn inmiddels een aantal weken verder, en m’n wagen doet het prima!!! Van jullie klantvriendelijkheid, jullie klantenservice en de communicatie van jullie naar de klant toe, kunnen wat mij betreft heel veel garages nog heel veel leren.

Sterker nog … wat mij betreft, kan ik mij op dit moment geen betere garage dan die van jullie inbeelden.

Melanie heeft die dag een grondige diagnose gesteld, en ze heeft m’n wagen vervolgens tip top in orde gebracht! Aldus Melanie, voor jou een dikke duim!

Met vriendelijke groeten, Joël

sale_moneyDe eerste 15 youngtimerrijders die klant worden dit jaar krijgen een gratis jaarabonnement op Youngtimer Magazine!
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.