Google Beoordelingen
4.8
Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

Versnellingsbak kapot?

Er komt een Saab bij de dokter….

Enige tijd geleden stap ik ’s nachts in Waalwijk in mijn auto om naar huis te gaan…. Daar merk ik dat mijn auto niet meer naar achteren wil rijden en nadat ik hem naar achteren heb geduwd en ben weggereden blijkt dat alleen de 1,3 en de 5 het nog doen….

De volgende morgen bel ik gelijk mijn Saabdealer (de dokter) op en vertel bovenstaande… er wordt gereageerd dat het de bak wel zou zijn en dat ik maar naar een bakspecialist moet gaan…..hun willen er dus nog geen eens naar kijken want mijn auto is geen nieuwe en dus voor hun niet intressant…..

Dan maar naar de specialist…..

Ik ben zelf maar op internet gaan zoeken en kwam bij Carrec terecht…
Na een mailtje met een paar vragen te hebben gestuurd krijg ik gelijk antwoord….
En ja ik kan gelijk met de patient langskomen en bel om een afspraak te maken…..

De volgende dag vrijgenomen en wordt daar ontvangen op een erg professionele manier, dit wekt vertouwen bij mij….maar naar een paar minuten komt de chef werkplaats mij met een bezorgd gezicht halen… De reden dat mijn auto alleen maar in 1,3 en 5 kan is omdat de motorsteun is afgebroken…. Dat is het probleem en ze komen gelijk met een oplossing..en met het zo belangrijke kostenplaatje….Ik zeg leve de specialist!!

Kort samengevat;
Super correcte manier van klanten behandeling
Erg bekwaam personeel
Je wordt vakkundig en goed geholpen zowel door de uitvoerende almede door officemanager
Carrec heeft zich voor mij super ingezet krijgt van mij dan ook een dikke 10

Guido heeft een super goed bedrijf met een geweldig team…waar ik graag mijn auto aan toevertrouw.

Gerrit
Maashees

sale_moneyDe eerste 15 youngtimerrijders die klant worden dit jaar krijgen een gratis jaarabonnement op Youngtimer Magazine!
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.