Google Beoordelingen
4.8
Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Open vanaf 08:00

Afgelopen week heb ik mijn auto weer bij Carrec laten repareren. De auto stuurde niet lekker en de rubbers en de schokdempers waren versleten en in een ijltempo vervangen. Werd de 1e dag netjes naar huis gebracht en de communicatie via de mail en telefoon verliep voortreffelijk. Alles werd ná overleg op de juiste manier vervangen. De Chrysler loopt weer als een zonnetje en op advies van Carrec zijn ook nog even de remschoenen vervangen, zodat ik weer met een veilig gevoel achter mijn stuur kruip. Nouja kruipen, dat is bij deze Voyager niet aan de orde. Kortom ,complimenten voor de mannen (en vrouw) van de Carrec-garage. Een toppertje !!

sale_moneyDe eerste 15 youngtimerrijders die klant worden dit jaar krijgen een gratis jaarabonnement op Youngtimer Magazine!
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.