Google Beoordelingen
4.8
Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Open vanaf 08:00

Prima afspraak alsook onthaal waarbij een deskundig reparatie, in een paar uur, aan een realistische prijs. Zeker de moeite om vanuit België – heen en terug 500 km – te komen. Er werden vier gereviseerde verstuivers geplaatst na het startprobleem bij warme motor vrij snel te hebben gelokaliseerd. Daarbij de moeite gedaan om verder te zoeken naar een gekend probleem inzake loskomende wervelkleppen in de collector bij dit type motor en op een vakkundige wijze de toekomst van de motor gered. Er was een wervelklep losgekomen en deze lag klaar om in de motor te worden gezogen. Hartelijk bedankt van een zeer tevreden klant.

sale_moneyDe eerste 15 youngtimerrijders die klant worden dit jaar krijgen een gratis jaarabonnement op Youngtimer Magazine!
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.