Google Beoordelingen
5.0
Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten Wij zijn woensdag weer open vanaf: 08:00

Carrec Technocenter BV is een Bovag Revisie bedrijf, dat is gespecialiseerd in de reparatie en revisie van automotoren, handgeschakelde versnellingsbakken en verstuivers in de ruimste zin van het woord. Daarnaast leveren wij onderhoud, chip- en eco-tuning. Carrec werkt al jaren voor consumenten en bedrijven zoals lease maatschappijen, merkdealers en wagenparkbeheerders, waarvoor we ook werken aan de meest recente auto’s. We zijn als universeel bedrijf thuis in alle merken en alle types.

Meer over Carrec Technocenter

Adresgegevens

Onze adresgegevens zijn:
Sterrenbergweg 38
3769 BT Soesterberg

Tel: 0346-350890

Voor vragen buiten openingstijden kunt u een bericht sturen via onderstaand formulier.

Wilt u een offerte of Heeft u vragen?
Ruim 1.000 mensen gingen u afgelopen jaar voor.

Carrec Technocenter is specialist in revisie, reparatie of vervanging. Bent u op zoek naar een echte specialist? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

request_woman
sale_moneyVakantieplannen met de auto? Maak tijdig een afspraak voor onderhoud of controle. Stranden onderweg is vaak kostbaar en erg vervelend!
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.