Google Beoordelingen
4.8
Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Helaas, wij zijn gesloten

Spin in het web.

Carrec Technocenter BV in Soesterberg is een advies, reparatie, onderhouds- en Bovag gecertificeerd revisiebedrijf, bekend van Autoweek “Klokje Rond”. We werken vooral aan Europese merken, veel aan BMW’s en auto’s uit de VAG-group maar ook aan Campers en bedrijfswagens. We helpen zo’n 1500 klanten per jaar, vooral particulieren met veel beleving bij hun auto. Die passie en professionaliteit verwachten zij ook van ons, gedurende de gehele klantreis. Grofweg de helft van onze omzet is onderhoud, de andere helft bestaat uit diagnose, chip-tuning, reparatie- en revisiewerk. Wat het ook is, Carrec stelt diagnose, repareert en reviseert. Snel, vakkundig en in één keer goed.

Profiel medewerker binnendienst

Aan de hand van de klantvraag is diagnose gesteld en wordt het reparatie advies uitgewerkt voor de klant. Je hebt zelf sleutel-ervaring en hebt zodoende aan een half woord genoeg als je samen met één van de monteurs de onderdelen uitzoekt die nodig zijn om de auto te herstellen. Daarnaast maak je vervolgafspraken en bereidt je de komst van de klant voor.

In vrijwel alle gevallen bestel jij de benodigde onderdelen voor de werkplaats, beheer jij de tijdige en correcte levering ervan en ondersteun je bij het (digitaal) plannen van de doorgangen. Bovendien onderhoud je contacten met onze leveranciers, beheer je inkoopcontracten, gemaakte bonus-afspraken en monitor je de kwaliteit van de leveringen.

Samen met de Servicemanager en de Werkplaatschef beman jij het kantoor van ons bedrijf, vormt de basis voor de verwachtingen van onze klanten en maak jij deze als team waar.

Je hebt bij voorkeur een aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare functie of bent nu monteur, diagnosespecialist of werkplaatschef. Je bent servicegericht, hebt een achtergrond in de autotechniek en bent gewend om processen te volgen. Je werkt nauwgezet, zeker ook in het uitvoeren van administratieve taken. Kennis van en ervaring met Carsys is een pré. Tegelijkertijd ben je flexibel en oplossingsgericht, je bent niet voor één gat te vangen.

Ben jij die communicatieve inkoper en spin in het web met de juiste kennis van autotechniek? Voel jij je betrokken bij de werkplaats? Ben jij thuis in een faciliterende rol maar ben je ook in staat collega’s te prikkelen in het kwalitatief hoogwaardig uitvoeren van hun taken? Dan zou je zo maar heel goed kunnen passen in het team van Carrec Technocenter!

Wij bieden

Een fulltime baan met een marktconform (CAO-gebonden) salaris, in een groeiend bedrijf waar 10 mensen werken met een passie voor techniek. Een transparante bedrijfscultuur met ruimte voor ontwikkeling waar een hands-on mentaliteit heerst, problemen gedeeld en gezamenlijk opgelost worden en succes regelmatig gevierd wordt.

Wij vragen

  • Enthousiasme, doorzettingsvermogen en gevoel voor humor,
  • Ruime ervaring met communiceren met monteurs en eventueel met het uitvoeren van in- en verkoop activiteiten binnen de automotive,
  • Enige kennis van en ervaring met administratieve processen,
  • Een servicegerichte flexibele instelling,
  • Hele goede communicatieve eigenschappen,
  • Een sollicitatie per e-mail / telefoon inclusief motivatie en CV.

Mocht je nog vragen hebben, bel dan even of kom langs en vraag naar Guido van der Spek.

Carrec Technocenter
Sterrenbergweg 38
3769 BT Soesterberg
Tel. (0346) 350 890

guido.vanderspek@carrec-technocenter.nl

 

sale_moneyOm besmetting met het coronavirus te voorkomen, bieden wij een ophaalservice voor uw auto aan. Kijk in het menu onder NIEUWS hoe dat werkt.
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.