Google Beoordelingen
4.8
Bel ons voor een afspraak:  0346-350890 Nu beschikbaar tot 17:00

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkent en begeleidt de leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Als diagnose- en revisiespecialist weten we hoe belangrijk het is om je te blijven ontwikkelen. Talent kan zich alleen ontwikkelen als er geleerd mag worden. Of dat nou middels een stage is, als BBL of BOL leerling, door een training of cursus of door de samenwerking in je team.

We zetten ons daar graag voor in. Op 2 juli is bekend geworden dat Carrec Technocenter verkozen is tot beste leerbedrijf in haar sector van de provincie Utrecht. Superleuk dat onze inzet gewaardeerd wordt en we ons één van de lokale winnaars mogen noemen. Maandag 18 November worden de landelijke winnaars bekend gemaakt. Benieuwd welk bedrijf de landelijke titel in de wacht gaat slepen!

sale_moneyDe eerste 15 youngtimerrijders die klant worden dit jaar krijgen een gratis jaarabonnement op Youngtimer Magazine!
(27 reviews)

reviews_like25 VAN DE 27 REVIEWERS RAADT ONS AAN

Mooi bedrijf met vakmensen die echt sleutelen en niet bang zijn voor technisch complexe uitdagingen. Een auto-technische dienstverlener waar niet symptoombestrijding op basis van software-updates de boventoon voert, maar waar diagnose-stellen op basis van deskundigheid het uitgangspunt is om tot de juiste oplossing te komen.