verstuiver testen

Verstuivers testen

Het testen van verstuivers kan u geld besparen!

U hoeft namelijk niet alle verstuivers te vervangen.

Het testen van verstuivers kan u een belangrijke besparing opleveren. Elke cilinder van uw dieselauto heeft een verstuiver. Carrec Technocenter vervangt verstuivers alleen als ze kapot zijn. Uw auto heeft echter al een probleem als 1 verstuiver niet goed werkt.

Bedrijven die geen verstuivers kunnen testen zullen alle verstuivers in uw auto vervangen. Verstuivers zijn dure onderdelen, u bent dus bij Carrec aanzienlijk goedkoper uit!

DieselTestersKleinst
Hier ziet u een foto van onze Hartridge en K-diesel apparatuur om verstuivers te testen. Door het testen van de verstuivers kunnen we exact vaststellen of die goed werken. We testen onder andere de openingsdruk, het verstuiverbeeld, de brandstof opbrengst en -retourhoeveelheid.

Zelfs de laatste generatie piëzo verstuivers van de modernste auto’s kennen geen geheimen voor ons en kunnen we voor u testen. De K-diesel testkast bevat de fabrieksgegevens en toleranties van de laatste generatie verstuivers waardoor we exact kunnen vaststellen welke verstuivers nog voldoen en welke niet. Zeker voor piëzo verstuivers is dat van belang omdat een slecht werkende piëzo verstuiver ongemerkt tot motorschade leiden kan.

Prijsopgave verstuivers testen?

Heeft u bijvoorbeeld een offerte van uw garage voor het vervangen van al uw verstuivers? Vraag ons dan een vrijblijvende offerte voor het testen van uw verstuivers? Klik hier dan krijgt u van ons een prijsopgave.

Weet u niet zeker of uw probleem aan de werking van de verstuivers ligt? Bel ons dan voor een diagnose en test afspraak, of lees verder over de symptomen en gevolgen van slijtage en defecten aan verstuivers.

Verstuivers testen, diagnose stellen, wees in ieder geval op tijd.

Afgezien van het feit dat een dieselmotor met niet goed functionerende verstuivers niet prettig rijdt, is het zaak om niet te lang te wachten met herstel. In sommige gevallen kan er een aanzienlijke schade aan de motor ontstaan door een probleem met de verstuivers.

We komen die gevallen in de praktijk soms tegen. Van een aantal automerken en/of dieselmotoren hebben we hier een aantal specifieke kenmerken op een rijtje gezet. Klik op het automerk om er meer van te lezen.