Nieuwe Verstuivers

Verstuivers

Wij testen, reinigen, reviseren en vervangen verstuivers.
Veel verstuivers op voorraad, u bent dus snel weer op weg!

De ontwikkeling in dieseltechniek heeft de afgelopen jaren geleid tot enorme sprongen in souplesse en vermogen. De dieselmotor was altijd al een economische kilometervreter, nu is deze vaak ook krachtiger dan zijn benzine broeders. Met name de wijze waarop de brandstof, onder druk van honderden Bar, de cilinders ingespoten wordt in combinatie met een turbo en intercooler leidt tot deze prestaties. Een relatief kleine cilinder inhoud levert zo forse en schone prestaties.

quote

U kunt met vrijwel elke diesel bij ons terecht, we testen, vervangen en reviseren dagelijks allerlei soorten verstuivers

quote

Een flink gedeelte van de motoren die Carrec onder handen neemt, zijn dan ook diesels. Om de kwaliteit en snelheid van de reparaties en revisies te kunnen blijven borgen blijft Carrec ook investeren in dieseltechniek. De modernste test en analyse apparatuur van o.a. Hartridge, Snap-on en een aantal merkspecifieke systemen is aangeschaft en zorgt voor een eigen, snelle en betrouwbare diagnose aan alle typen dieselmotoren. Carrec levert bovendien gereviseerde verstuivers en nieuwe verstuivers uit voorraad, de auto is dus snel weer beschikbaar. Carrec levert al jaren diesel inspuitpompen en turbo’s. Zodoende is het volledige brandstofsysteem van moderne dieselmotoren in goede handen bij ons!

Prijsopgave?

Heeft u problemen met uw diesel, of wilt u een vrijblijvende offerte voor het testen, reviseren of vervangen van uw verstuivers? Klik dan hier.

Weet u niet zeker of uw probleem aan de werking van de verstuivers ligt? Bel ons dan voor een diagnose en test afspraak, of lees verder over de symptomen en gevolgen van slijtage en defecten aan verstuiver

Meer weten over verstuivers?

Kies dan een van de onderstaande links om meer te weten:

Diesel verstuivers voor alle merken auto’s

U kunt bij Carrec Technocenter onder andere terecht voor de vervanging van verstuivers voor de volgende automerken. Klik op het merk voor meer informatie. Staat uw automerk er niet bij? Klik dan hier, dan zoeken we uit wat u nodig heeft.

ChevroletChevrolet
DaihatsuDaihatsu
FiatFiat

HondaHonda
HyundaiHyundai
LanciaLancia
MazdaMazda
MitsubitshiMitsubitshi

NissanNissan
RoverRover
SaabSaab

SubaruSubaru
SuzukiSuzuki