versnellingsbakrevisie

Versnellingsbak revisie

Versnellingsbak revisie:

Uitbouwen, demonteren, nakijken, reviseren, weer monteren en inbouwen.

Bij een versnellingsbak revisie wordt de versnellingsbak volledig uit elkaar gehaald en gereinigd. Vervolgens worden alle onderdelen beoordeeld op schade en slijtage. Bij het reviseren van een versnellingsbak worden delen vervangen die aan slijtage onderhevig zijn. Dat zijn delen zoals synchro ringen, pakkingen, keerringen en lagers en eventueel tandwielen.
versnellingsbak revisie

Kosten versnellingsbak revisie.

We hebben een jarenlange ervaring met het reviseren van versnellingsbakken, dus na versnellingsbak revisie geeft Carrec Technocenter u (weer) garantie op de gereviseerde versnellingsbak.
Door deze jarenlange ervaring met versnellingsbak revisie is Carrec Technocenter bovendien in staat om de reparatie of revisie tegen zo laag mogelijke kosten uit te voeren. De kosten van arbeid, ofwel het arbeidsloon is een belangrijke factor in de prijs die u betaald. Als je iets vaak doet, ben je geoefend en sneller. Onze ervaring houdt die kosten in de hand. Daarom kan Carrec Technocenter u een scherpe prijs (klik om e-mail te sturen) bieden gecombineerd met een hoge kwaliteit.

quote

Wij voeren gemiddeld 3 keer per week een versnellingsbak revisie uit, ervaring maakt vakkundig en snel. Dat scheelt u in de kosten!

quote

Versnellingsbak revisie, kan dat snel?

Hetzelfde type versnellingsbak wordt soms door meerdere automerken en voor meerdere autotypen gebruikt. Als merk onafhankelijk versnellingsbak revisiebedrijf weten we dus waar we de onderdelen kunnen krijgen, tegen de beste prijs en welke alternatieven er eventueel zijn. Omdat we veel versnellingsbakken reviseren hebben we gangbare versnellingsbakken en versnellingsbakonderdelen op voorraad.
Daarom kan Carrec Technocenter u vaak op korte termijn een oplossing bieden.

versnellingsbak revisie

Is uw versnellingsbak kapot of geeft problemen?

Meer weten over versnellingsbakproblemen en waaraan u ze kunt herkennen? Klik dan op het overzicht met versnellingsbak problemen
Of beschrijf hier het probleem met uw versnellingsbak, dan stellen wij graag de diagnose en een prijsopgave voor u op.

Leenauto nodig?

Uw versnellingsbak moet worden gereviseerd, maar u kunt uw auto niet missen? Geen probleem bij Carrec Technocenter. Wij kunnen een leenauto beschikbaar stellen voor de periode dat wij uw auto onder handen nemen.