Motorrevisie Ford Transit 2.2 tdci

Ik rij nu 2 jaar een Ford Transit uit 2007. Heerlijke auto om te rijden en bijzonder krachtig. Omdat ik voor mijn werk veel caravans moet vervoeren heeft de auto veel te lijden.

TransitWinden

Daardoor zijn er begin dit jaar 2 verstuivers los geraakt. Deze zijn repareert bij mijn vaste garage. In augustus is de hele motor in puin gelopen omdat de verstuivers niet goed waren en er niet naar de oorzaak van dit probleem is gezocht.

Omdat ik zelf in Drenthe woon heb ik in de buurt naar bedrijven gezocht die de motor konden vervangen. Die zijn er helaas niet.


Via internet kwam ik bij Carrec terecht en de volgende dag werd mijn auto netjes opgehaald en werd een diagnose gesteld. De brandstof pomp gaf gruis en dat vond de motor niet zo fijn. Gereviseerde motor + koppeling + vliegwiel. Duur grapje maar een nieuwe auto is duurder.

Ik gaf akkoord voor deze offerte en er werd gelijk werk van gemaakt.

Nu 12.000 km verder en de auto rijdt werkelijk fantastisch.

begin volgend jaar breng ik de auto weer naar Carrec toe voor jaarlijks onderhoud. Perfecte serivice en vooral vakmanschap, dat vind je niet snel meer. Complimenten voor deze geleverde service.