Onderhoud auto garage

Onderhoud

Distributieriem vervangen, koppeling vervangen, een onderhoudsbeurt… inderdaad ook voor groot en klein onderhoud bent u bij Carrec Technocenter op het juiste adres!

De laatste jaren wordt het ons steeds vaker gevraagd; “doen jullie eigenlijk ook onderhoud?” De klanten zien dat we met veel toewijding en ervaring aan de auto’s werken waardoor ze graag het gehele onderhoud aan ons uitbesteden. Onderhoud is mede bepalend voor de prestaties en het gebruik van de auto en bovendien kan het een heel aantal grote reparaties en dus kosten voorkomen!

Het is begonnen met particuliere klanten, vaak met liefhebber auto’s. Maar ook leasemaatschappijen vragen steeds vaker om onderhoud mee te nemen bij de reparaties en revisies die we uitvoeren om de stilstand te beperken. Bedrijven met een autopark merken dat we snel en flexibel inspringen als er aan hun voertuigen gewerkt moet worden. Intussen vertrouwt een grote schare loyale klanten uit heel Nederland voor het onderhoud van zowel jonge als oudere auto’s op Carrec Technocenter.

Bekijk hier het verhaal van Anneke met haar camper.

Ons uitgangspunt voor reparaties en revisies is vervangen wat defect is en behouden wat goed is. Zo werkt het in het onderhoud ook. Met dien verstande dat die delen die voorspelbaar voor het volgende onderhoud interval verslijten, natuurlijk ook vervangen worden om stilstand te voorkomen.

We hebben bewezen dit goed te kunnen, we onderhouden tientallen auto’s per maand en staan graag voor u klaar.

Interesse? Neem hier contact op, we bellen u graag terug.

Of lees verder over onze aanpak: