Onderhoud auto

Onderhoud van auto’s. Wij schrijven in onze Nieuwsbrief over verschillende onderwerpen uit de praktijk. Een van onze activiteiten is het groot onderhoud bij auto’s, met zaken zoals de koppeling, distributieketting en distributieriem. Als we daar bijzondere of leerzame ervaringen op doen, dan vindt u die hier terug.

Camperaars in gesprek over Carrec Technocenter; “Kwaliteit, service en prijs onderscheiden revisiebedrijf Carrec Technocenter!”

Normaal gesproken doen de familie Theunisz uit Noordwijk en de familie Van den Berg uit Spijkenisse niet mee aan een promoties. Maar voor revisiebedrijf Carrec Technocenter BV in Soesterberg maken ze graag een uitzondering. “We willen andere camperrijders graag vertellen dat Carrec Technocenter een fantastisch, eerlijk, oprecht, en perfect bedrijf is”, aldus de unanieme reactie van beide camper rijdende families. Naar Carrec Technocenter om goed gevoel De familie Van den Berg heeft een Renault Chausson met bouwjaar 1990. “We hebben deze auto … [Lees meer...]