Autoweek klokje rond – Fiat Seicento Sporting Abarth

klokje rond fiat seicentoDe volgende opname van de rubriek Klokje rond van Autoweek is weer gepubliceerd. Deze keer was een Fiat Seicento Sporting Abarth aan de beurt om aan de tand gevoeld te worden. De opnamen en de keuringen vinden plaats in de werkplaats van Carrec Technocenter BV in Soesterberg.

In deze aflevering zie je onze keurmeester Joep Schuurman in de weer met deze knalgele Fiat. De Fiat heeft er al een behoorlijk aantal kilometers opzitten maar heeft zich goed gehouden. Er worden wel een aantal gebreken en te herstellen punten geconstateerd, waar de eigenaar mee aan de slag gaat.

Uw auto ook bij Carrec Technocenter laten controleren? Of wilt u aan te schaffen auto laten keuren? Dat kan! Maak een afspraak of lees meer over de aankoopkeuring.

[evp_embed_video url=”http://media.autoweek.nl/m/m1mymxmbpp6o_ipad.mp4″ autoplay=”false” width=”650″ height=”384″]

 

Je kunt het orgineel vinden op de pagina van Autoweek | Klokje rond | Fiat Seicento Sporting Abarth

Reacties

  1. In de reakties zagen we onder andere de vraag wat er gedaan moet worden aan de motorsteun die doordrenkt is met olie. De steun heeft zijn kracht verloren en zal vervangen moeten worden. Langdurige blootstelling aan olie is voor dit soort steunen maar bijvoorbeeld ook voor koelslangen en voor veel (multi- en distributie)riemen funest.