Autokeuring voor Autoweek klokje rond terugblik 2014

Samenwerking autokeuring voor Autoweek 2014.

Joep SchuurmanAutoweek kijkt in zeven afleveringen van de eindejaarsvideo terug op 2014. Voor ons is aflevering 2 uit deze serie, het beste van Autoweek occasions, natuurlijk een hele leuke om te zien. Omdat Carrec Technocenter met keurmeester Joep Schuurman de autokeuring van de auto’s met hoge kilometerstanden verzorgt. Ook wij kijken met plezier terug naar de samenwerking met Autoweek en hebben veel plezier beleefd aan de opnamen van Klokje rond met Nic de Boer.

Autokeuring 2015 ook met Autoweek.

We vinden het geweldig dat ook in 2015 Joep van Carrec Technocenter weer de autokeuringen zal gaan verrichten voor Klokje rond. We hebben een heel team van autoliefhebbers, die graag kijken hoe een auto na een behoorlijk aantal kilometers er voor staat. We hopen op veel bijzondere en speciale auto’s met hoge kilometerstanden. We hebben er nu al zin in!

Wilt u zelf ook een autokeuring laten verrichten aan uw auto? Of voordat u een occasion gaat aanschaffen een autokeuring laten verrichten? Dat kan! Kijk hier voor meer informatie of neem direct contact op.
Naast de deelnemers aan Klokje rond hebben we al meerdere particulieren gehad die ook graag hun auto wilden laten keuren, of voor een aanschaf een autokeuring wilden laten verrichten. We doen dat op dezelfde manier als in de video’s van Autoweek.