Revisie BMW 730 D

Motorrevisie

Motorrevisie, geen probleem bij Carrec Technocenter

Motorrevisie heeft zo zijn voordelen. Revisie is in de meeste gevallen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe motor. Daarnaast is het beter voor het milieu. Versleten motoren zorgen voor extra uitstoot van schadelijke stoffen. Revisie brengt die uitstoot weer terug op fabriekswaarden of zelfs daaronder.

Als een gebruikte motor geen goed alternatief is, bijvoorbeeld omdat dit type motor niet te verkrijgen is, of omdat de verwachting is dat de kwaliteit te laag is, is motorrevisie de oplossing.

Dit is Paul die Carrec Technocenter zijn BMW X3 volledig heeft laten reviseren.

Sommige motoren zijn weinig gemaakt, waardoor deze ook gebruikt niet of nauwelijks voorkomen. Voor sommige Volvo, Mercedes, BMW en Audi motoren geldt dit bijvoorbeeld. Dan is motorrevisie de enige optie.
Andere typen motoren kennen veel dezelfde problemen (serie problemen), waardoor deze veel gevraagd zijn of het plaatsen van een gebruikte versie vaak betekent dat die problemen zich ook weer voor gaan doen. Dan is motorrevisie absoluut de beste oplossing.

Tot slot zijn er gevallen waarin de klant de auto nog zo lang mogelijk wil gebruiken en dus kiest voor het volledig reviseren van de motor. Deze is dan feitelijk weer nieuw en kan weer een heel leven lang mee. De hebben recent bijvoorbeeld een motor van een Landrover Discovery gereviseerd omdat de klant een enorme liefhebber van deze auto is en geen andere meer wil. Ook eigenaren van klassieke auto’s kiezen vaak voor motorrevisie.

Uw gereviseerde motor is weer als nieuw.

Een complete motorrevisie voor uw auto, vergt kennis en verstand van zaken. Bij Carrec Technocenter bent u voor de revisie van uw motor op het juiste adres. We hebben al jaren ervaring met motorrevisie. We hebben kennis van zowel moderne en klassieke motoren en reviseren en repareren beide.

Wilt u meer weten over motorrevisie? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.