Audi A6 Nokkenas Versteller

Motor Reparatie

Reparatie van de automotor wil zeggen dat er een probleem is met de motor. De onderdelen die de problemen veroorzaakt hebben en de delen die beschadigd zijn, zullen vervangen worden.

Als een koelsysteem bijvoorbeeld is gaan lekken of de ventilator van de koeling niet meer naar behoren werkt, wordt de motor te heet. Is er snel gereageerd op het signaal in het dashboard van de auto, dan is er geen schade aan de motor ontstaan. Dan is het dichten van het koelsysteem of het repareren van de ventilator voldoende.

motor reparatieIs de temperatuur echter zo hoog opgelopen dat de dichting (pakking) van de automotor (zoals de pakking tussen de cilinderkop en het onderblok) het begeven heeft, zal de cilinderkop gedemonteerd moeten worden.
De kop wordt dan door het revisie bedrijf afgeperst en indien noodzakelijk gevlakt. Vervolgens wordt de motor weer in elkaar gezet.

Heeft u een eenvoudig of een ingewikkeld probleem met uw auto? U bent bij Carrec Technocenter op het juiste adres voor een vakkundige reparatie. Neem contact met ons op voor een afspraak.

In veel gevallen is een probleem door repareren op te lossen. Als een reparatie toch niet mogelijk zou zijn, of eenvoudig te duur zou worden, dan kan het plaatsen van een ruilmotor een oplossing zijn.