Motorrevisie

Motorenrevisie en reparatie

Motorenrevisie: Wij repareren en reviseren alle motoren

Reparatie en revisie van automotoren in de ruimste zin van het woord. Bij Carrec Technocenter worden motoren van auto’s en bestelwagens tot en met 3500 kg gerepareerd. Alle merken, alle types en dus zowel benzine, lpg, als diesel motoren. Problemen variëren van “een rammeltje” tot en met vastgelopen motoren aan toe.

Elke type verbrandingsmotor kent zijn eigen specificaties en kenmerken. Die specificaties, of liever gezegd de tolerantie daarin, bepalen het verschil tussen reparatie en revisie. In alle gevallen waarin de motor of delen daarvan beschadigd of versleten zijn maar binnen de tolerantie zijn gebleven is reparatie of vervanging van delen een optie. Als cilinders of cilinderkoppen zwaarder beschadigd of versleten zijn, is een volledige revisie of volledige vervanging noodzakelijk.

quote

Jaarlijks voeren we bij Carrec Technocenter een paar honderd motorklussen uit; reparaties, (deel)revisies en ruilmotoren. U kunt er op vertrouwen dat wij ook uw automotor goed aanpakken.

quote

Door de vele jaren ervaring met de reparatie, revisie en vervanging van intussen duizenden motoren is Carrec Technocenter in staat om de meest voordelige optie aan te bieden. In overleg met u als klant uiteraard. Op basis van een zorgvuldige diagnose en rekening houdend met de staat, het gebruik en de resterende levensduur van de auto wordt de beste optie gekozen en geleverd. Mét garantie!

Heeft u problemen met uw auto? Stuur dan een e-mail naar ons om de mogelijkheden te bespreken of maak een diagnose afspraak.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden?

8 cilinder motor
Klik dan op een van de onderstaande links voor meer informatie.

Carrec Technocenter is een Bovag bedrijf, uw auto is bij ons in goede handen.