Garantie op chiptuning

Bij Carrec Technocenter staan we voor de kwaliteit van ons werk, niet voor niets zijn wij dan ook een Bovag gecertificeerd bedrijf. De werkwijze zoals eerder beschreven is niet alleen ontwikkeld om het beste resultaat te behalen, maar ook om eventuele problemen vooraf te herkennen en op te lossen.

Chiptuning tevredenheidgarantie

De eerste garantie is die van uw tevredenheid, na de aanpassingen word samen met de auto gereden en gekeken of alles naar wens werkt. Is dat niet het geval dan kan een en ander eventueel nog verder aangepast worden.

Chiptuning updategarantie

Er zijn situaties mogelijk waarbij de tuning verloren gaat, bijvoorbeeld door een update van de ECU / het motorregelapparaat door uw dealer. Mocht u dit overkomen dan moet de geüpdate software ook weer aangepast worden. Deze service is het eerste jaar na de tuning geheel kosteloos. Uiteraard doen we dit op basis van de nieuwe, door de dealer geprogrammeerde software.

Chiptuning softwaregarantie

Verder heeft u na chiptuning garantie op de software/chip zolang de auto rijdend in uw bezit is. Deze garantie is onbeperkt!

Meer weten? Dan stuurt u via deze link een e-mail.