BOVAG

BovagCarrec Technocenter is aangesloten bij de Bovag. Bij BOVAG zijn ongeveer honderd bedrijven aangesloten die zijn gespecialiseerd in revisie.

Stuk voor stuk revisiebedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De bedrijven hebben deskundig personeel in dienst, maken gebruik van de modernste apparatuur. Geven bovendien garantie op de werkzaamheden. Dat is belangrijk wanneer grote en belangrijke auto-onderdelen zoals de cilinderkop of de versnellingsbak het begeven,

Carrec Technocenter is als revisiebedrijf de vakspecialist voor de echte uitdagingen. Of het nu om interne reparaties gaat of een onderdeel op maat, het Carrec Technocenter levert het. Met de kwaliteit van nieuwe onderdelen, maar tegen een fractie van de kosten. Revisie is het betrouwbare alternatief voor als er echt iets mis is.

BOVAG Garantie op revisie

Bij BOVAG aangesloten revisiebedrijven verlenen BOVAG Garantie op door hen geleverde diensten en gereviseerde motoren, onderdelen of andere losse componenten.

U kunt de voorwaarden hier downloaden (pdf).

Reviews bekijken of plaatsen op de Bovag site klantenvertellen.nl

Wilt u zelf een beoordeling over Carrec Technocenter bij Klantenvertellen plaatsen? Of zien wat wat klanten van ons vinden? Gebruik dan deze link.